Beveiliging in West-Vlaanderen met RGS-Technics

U wilt zich uiteraard op ieder moment veilig voelen in uw woning of bedrijf. Dankzij mijn inbraakpreventie kunt u op beide oren slapen. Met mijn beveiliging kunt u alle ingangen tot uw gebouw, uw tuin en het omliggende terrein observeren en zo de nodige stappen nemen om inbraak te voorkomen. Ik ben gevestigd in Nieuwkerke en sta tot uw dienst in de regio van Heuvelland en de rest van West-Vlaanderen.

Verschillende mogelijkheden voor beveiliging

Er zijn heel wat bewakings- en alarmsystemen op de markt, elk met hun eigen voordelen. Ik bied verschillende beveiligingsoplossingen aan. Zowel voor de installatie, het onderhoud en de herstelling kunt u op mijn expertise rekenen. Bovendien gebruik ik enkel kwaliteitsmerken voor uw bewakingssystemen.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • brandalarminstallatie
  • inbraakalarminstallatie
  • parlofonie en videofonie
  • camerabewaking
  • toegangscontrole

De toegangscontrole kan zowel met tijdsregistratie geïnstalleerd worden als met koppeling aan een inbraaksysteem.
Heeft u al een domoticasysteem in huis of wenst u er een te plaatsen? Het is mogelijk om uw beveiliging perfect te integreren met domotica dankzij mijn elektriciteitswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw poort sluiten of uw bewakingscamera aanzetten met een simpele druk op de knop, zelfs van op afstand.

Informeer naar de mogelijkheden bij RGS-Technics

Wenst u meer informatie over mijn beveiliging of wilt u de opties voor uw woning of bedrijf met mij bespreken? Ik sta voor u klaar met een professionele en persoonlijke aanpak.