RGS-Technics: plaatsen van ventilatie in en rond West-Vlaanderen

Voor uw gezondheid en voor de duurzaamheid van uw woning is het belangrijk dat u voor de nodige ventilatie zorgt. Mede door isolatie kan de luchtkwaliteit binnenshuis namelijk niet optimaal zijn. Ook op de werkvloer is een gezond leefklimaat met voldoende luchtdoorstroming onontbeerlijk. Dankzij mijn ventilatie zijn deze problemen al snel van de baan. Ik sta in voor een professionele installatie van ventilatiesystemen die ervoor zorgen dat de lucht zuiver is. Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden! Ik sta tot uw dienst in het Heuvelland en in de rest van West-Vlaanderen.

De ventilatiesystemen van RGS-Technics

U heeft de keuze uit twee soorten ventilatiesystemen, namelijk systeem C, dat bekend staat als mechanische ventilatie, en systeem D, dat ook wel balansventilatie genoemd wordt. Deze twee systemen hebben elk hun eigen voordelen. Zo kiest u bijvoorbeeld het best voor systeem C als u van de volgende eigenschappen wilt genieten:

  • onderhoudsvriendelijk
  • fluisterstille werking
  • energiezuinig

Systeem D heeft onder meer de volgende voordelen:

  • lager E-peil en beter binnenklimaat
  • warmteterugwinning met zuinige ventilatoren
  • constante debietregeling

Ik maak uitsluitend gebruik van kwalitatieve materialen voor een uitstekend resultaat. Zo kunt u erop rekenen dat uw ventilatiesysteem nog lang meegaat. Bent u niet zeker welke ventilatie het best bij uw woning of bedrijf past? Geen zorgen: ik geef u graag advies op maat.

Neem contact op met RGS-Technics

Wilt u ventilatie laten plaatsen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik help u graag zo snel mogelijk verder in West-Vlaanderen en omstreken. Ook voor elektriciteitswerken en beveiligingssystemen kunt u steeds bij mij terecht.